Shopping

FreeFoot - någon handlat där?

2016-10-09 17:35 #0 av: Snurrig

Hellu!
Är det någon som har beställt från FreeFoot och vet om det är en säker och bra sida? Är världens fegaste när det gäller "okända" sidor.. Skäms men dom har ett par skor som jag gärna skulle vilja ha..

http://shop.freefoot.se/

Anmäl
2016-10-09 17:58 #1 av: Namiko

Med tanke på att man inte kan hitta någon som helst info om företaget på sidan (varken namn, mail, telefonnummer eller adress) så skulle jag inte handla därifrån. Inte ens länken för leveransvillkor har någon info. Det enda jag hittar är hur man köper därifrån.

Tell someone you love them today, because life is short. But yell it at them in German, because life is also terrifying and confusing.

Anmäl
2016-10-09 18:25 #2 av: Snurrig

#1 Mjo, det tyckte jag också var skumt, men det här http://www.freefoot.se/ är väl deras "riktiga" sida, och där finns det adress, telefonnummer, mail och öppettider. Ah. Det står att man kan hämta i butiken också.. synd att jag inte bor i närheten.

Anmäl
2016-11-11 20:39 #3 av: Snurrig

Jag fick snabbt svar på ett mail jag skickade ang. skostorlekar. Beställde ett par på tisdag kväll(?) och dom kom idag (fredag). Är väldigt nöjd. Bra sida! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.