2014-12-14 13:20 #0 av: neasfotografier

Från hjärtat av Los Angeles så har Jeffrey Campbell sakta men säkert blivit ett stort märke i USA.

Jeffrey Campbell's Lita

I och med att kollektionen har vuxit, ändrats och expanderats så har Jeffrey Campbell jobbat med att visa vem han är och vem han strävar efter att bli. Jeffrey Campbell är ett företag, litet och hårt jobbande, som hela tiden letar efter ny inspiration, koncept och detaljer som alla samarbetar för att skapa alla stilar. Kort och gott så älskar Jeffrey Campbell det han gör och han strävar efter att visa den passionen i varje kollektion.

Baserat på vintage, modetrender och det dagliga livet, har Jeffrey Campbell blivit en fotbeklädnads trend världen över. Senaste åren har Jeffrey Campbell blivit mer tillgänglig i Europa genom att poppa upp på hyllor i olika återförsäljningsbutiker. Med ett internationellt modefokus har han blivit glad över att se sin kollektion globalt. Jeffrey Campbell säljs regelbundet över hela USA, Asien, Kanada, Australien, Storbritannien, Nya Zeeland och listan över länder växer i och med att han fortsätter att utveckla sitt märke.

Hans inspiration kommer från den vardagliga kvinnan, tjejen på gatan, kvinnan på tunnelbanan, inspirationen är DU. Med ett öga för detaljer, koncept och design, erbjuder Jeffrey Campbell något för alla.

Fem fakta om Jeffrey Campbell:
1. Jeffrey Campbell är extremt privat och låter sina kollektioner stå för uppmärksamheten.
2. Varje år lanseras cirka 300 nya modeller.
3. Jeffrey Campbell är bosatt i Los Angeles och reser cirka 200 dagar per år för att hitta inspiration.
4. Det säljs över två miljoner par Jeffrey Campbell-skor per år världen över.
5. Nelly.com har Nordens största utbud av Jeffrey Campbell.